Harta site-ului
Ajutor
Asociația raională a veteranilor de muncă și război s-au întrunit la o serată de totalizare
Asociația raională a veteranilor de muncă și război s-au întrunit la o serată de totalizare

La inițiativa Asociației veteranilor de război și muncă din c. Coșnița r. Dubăsari, cu susținerea  Consiliului raional Dubăsari și a Președintelui raionului dl Grigore POLICINSCHI, la data de 23 decembrie curent, în incinta COCT ”Prietenia” a fost organizată o serată de suflet cu participarea unui număr impunător de pensionari. Acesta este  deja al cincilea an, când  în ajunul sărbătorilor de iarnă în com. Coșnița se organizează o serată a pensionarilor din comună, la care participanții au posibilitatea de a se întîlni unii cu alții într-o atmosferă de sărbătoare, având ocazia să admire prestația colectivelor și ansamblurilor de copii de la școala de arte cu colinde frumoase de Crăciun, cântecele ansamblului folcloric condus de dl Anatol Cojocaru și să se veselească ascultând fanfara condusă de dl Nicolae Bulat. Dat fiind faptul că la propunerea grupului de inițiativă pentru organizarea seratei, doritorii de a participa la această măsură, au contribuit cu câte 100 de lei, ei au avut plăcerea de a savura din bucatele pregătite de lucrătorii de la ”Prietenia”, condusă de dna Nina TORPAN. Este îmbucurător faptul că anul acesta au participat pensionarii din mai multe localități ale raionului.
În cadrul sărbătorii pensionarii nu au ezitat de a mai face și o totalizare a activității Asociației veteranilor din raion, a fost menționată colaborarea cu autoritățile publice locale, cu alte organizații obștești, cu agenții economici din teritoriu. De asemenea au fost menționați agenții economici cu suportul cărora au fost abonați pensionarii din com. Coșnița, la ziarul republican ”Veteranul” după cum urmează: Cerlat Filip, Leșan Petru, Tvicenco Carolina, Tvicenco Angela, Bondari Petru, Rus Andrei, Țîgulea Serghei, Cibuc Vladimir. Tot odată au fost aduse mulțumiri agenților economici din raiona, cu suportul căror a fost posibilă organizarea unei mese bogate din produsele finanțate de aceștea, și anume: Papuc Serghei, Papuc Valeriu, Popa Vasile, Verlan Vasile.
De asemenea au contribuit la abonarea pensionarilor colectivul de lucrători al Consiliului raional abonând 50 de pensionari din Coșnița, primarul comunei Alexei GAFELI, iar agentul economic Țîgulea Oleg a abonat 80 pensionari din Doroțcaia.
Aducem sincere mulțumire tuturor celor, care sau implicat în susținerea sărbătorii a veteranilor de muncă și a pensionarilor. În ajunul sărbătorilor de iarnă  vă dorim la toți multă sănătate, succese în toate, noi realizări, bucurii.
 
 
Elena MOȚPAN,
Președintele Asociației veteranilor c. Coșnița

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Asociația raională a veteranilor de muncă și război s-au întrunit la o serată de totalizare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta